Biluțe cu fulgi de ovăz și migdale

Biluțe cu fulgi de ovăz și migdale

Ingrediente:
Mod de preparare:

Migdalele le-am râșnit cu ajutorul unei râșnițe electrice. La fel de bine se poate folosi făină de migdale, fulgi de migdale sau migdale tăiate bucăți. Într-un bol am adăugat și restul ingredientelor și le-am amestecat până s-au întrepătruns. A fost nevoie să topesc uleiul de cocos înainte de a-l adăuga și bineînțeles am tăiat bucățele și smochinele. Din această compoziție am format biluțe și le-am pus în frigider. Se pot consuma după minim 30 de minute.

Foarte simplu, nu-i așa?

Poftă bună!

Valori nutriționale (toată cantitatea):

2330 kcal, 58 g proteine, 122 g lipide, 242 g carbohidrați

 

Mai multe rețete de dulciuri fără zahăr găsești aici.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.