Biscuiti cu faina de cocos si fructe deshidratate

Biscuiti cu faina de cocos si fructe deshidratate

Sunt ușor de preparat, delicioși dar și sățioși. Gustarea perfectă dintre mese!

Ingrediente:
Mod de preparare:

Ouăle se bat bine, apoi se încorporează uleiul și făina de cocos. Uleiul de cocos dacă este solid, se topește înainte. Se adaugă stafidele și caisele deshidratate tăiate mărunt, bicarbonatul de sodiu și ștevia lichidă. Băutura de cocos de adaugă puțin câte puțin, verificând consistența aluatului. Aluatul va fi unul destul de maleabil, dar sfărâmicios. Se formează biluțe mici în mână care se aplatizează în tava cu hârtie de copt.

Se coc la 180˚C pentru 15-20 minute, când vor lua o culoare arămie.

Se servesc reci.

Poftă bună!

Valori nutriționale (toată cantitatea):

1600 kcal, 68g proteine, 95g lipide, 203g carbohidrați

Mai multe rețete dulci, dar fără zahăr găsești aici.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.