Briose/Prajitura cu faina integrala si mere

Briose/Prajitura cu faina integrala si mere

Este o rețetă simplă care nu necesită mult timp de preparare. Poate fi consumată la micul dejun sau la o gustare între mese.

Ingrediente (12 porții):
Mod de preparare:

Merele (~3 mere medii) se curăță de coajă, se taie cubulețe mici (sau forma dorită) și se presară scorțișoara, după gust. În vasul de la blender se adăugă ouăle, pasta de curmale, băutura vegetală, uleiul și se mixează 30 de secunde. În această compoziție se încorporează făina cu bicarbonatul de sodiu, amestecând ușor, apoi se adaugă și merele. Cuptorul se preîncălzește la 180˚C. În acest timp, se așează cu lingura compoziția în forma dorită – de brioșe sau într-o tavă dreptunghiulară. Se ornează cu fulgi de migdale și se introduce în cuptor. În 25-30 de minute va fi gata, se scoate din cuptor și se lasă la răcit.

Poftă bună!

Valori nutriționale (1 porție):

185kcal, 6.2g proteine, 6.8g lipide, 23.5g carbohidrați

Mai multe rețete de gustări găsești aici.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.