Ciocolata raw cu roscove, curmale si spirulina

Ciocolata raw cu roscove, curmale si spirulina

Ingrediente:
Mod de preparare:

Mai întâi se prepară pasta de curmale, într-un mod foarte simplu. Se fierb curmalele în apă câteva minute, se lasă la răcit, apoi se blenduiesc. Dacă uleiul de cocos este solid, acesta trebuie topit, apoi se vor amesteca foarte bine toate ingredientele.

Tip: Se poate folosi o cantitate dublă de pastă de curmale, în cazul în care nu ai la îndemână și sirop de curmale.

Amestecul format trebuie să fie ușor maleabil. Se pot folosi forme speciale pentru ciocolată. De asemenea, se pot umple sau orna cu diverse ingrediente.

Se pune la frigider până se întărește și iese ușor din formă.

Poftă bună!

Valori nutriționale (toată cantitatea – rețeta de bază):

2000 kcal, 29g proteine, 58g lipide, 315g carbohidrați

Mai multe rețete de dulciuri fără zahăr găsești aici.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.