Omletă din tofu cu turmeric

Omletă din tofu cu turmeric

Ingrediente (1 porție):
Mod de preparare:

Tofu se sfărâmă cu mâna în bucăți mici și mari, după preferință. Într-o tigaie, se încinge uleiul de cocos la foc mic, apoi se adaugă tofu și se gătește câteva minute (3-4). Se asezonează cu turmeric, piper, sare și drojdie inactivă. Se mai lasă 1 minut pe foc.

De această dată l-am servit cu cuș cuș și murături asortate (50g cuș cuș integral pe care l-am hidratat cu 150ml apă fierbinte).

Poftă bună!

Valori nutriționale:

Omleta: 310kcal, 30g proteine, 19g lipide, 3g carbohidrați

Omleta și cuș cuș: 490kcal, 37g proteine, 19g lipide, 40g carbohidrați

 

Mai multe rețete cu tofu găsești aici.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.