Pastă de fasole roșie

Pastă de fasole roșie

Ingrediente (4 porții):
Mod de preparare:

Fasolea se lasă la hidratat peste noapte sau cel puțin 12 ore. Se aruncă apa și se fierbe în altă apă 20-30 minute. După ce e fiartă și lăsată la răcit, se pune în blender împreună cu ceapa tocată mărunt, uleiul de cânepă, condimentele și aproximativ o cană din apa în care a fiert (în funcție de consistența pe care o dorești la final). Nu trebuie să fie un blender foarte puternic, dacă fasolea este fiartă suficient, se va pasa foarte frumos.

Poate fi servită pe pâine neagră cu maia sau pe crackerși, iar alături cu roșie și ceapă.

Poftă bună!

Valori nutriționale (o porție):

203kcal, 11g proteine, 8g lipide, 22g carbohidrați

 

Mai multe rețete cu fasole găsești aici.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.