Paste cu brânză de vaci și stafide la cuptor

Și preparatele simple, cu puține ingrediente, pot să te surpindă prin gustul lor.

Dacă te gândești că acestă combinație nu are deloc zahăr adăugat și conține carbohidrați cu absorbție lentă, poate fi o alternativă bună și pentru persoanele care suferă de diabet.

Recomand ca acest preparat să fie consumat la micul dejun.

Paste cu brânză de vaci și stafide la cuptor

Ingrediente (5 porții):
Pentru servit (per porție):
  • 1 lingură miez de nucă măcinat
  • ½ linguriță miere
Mod de preparare:

Pastele se fierb jumătate din timpul indicat pe ambalaj și se scurg de apă parțial (se lasă o cantiate mică de apă). Se formează un amestec din brânza de vaci, stafide, ouă și vanilie, iar apoi se amestecă cu pastele. Compoziția rezultată se uniformizează într-o tavă (eu am folosit o tavă din sticlă) și se introduce în cuptorul preîncălzit la 200˚C. Se lasă la copt 30 minute după care se lasă la răcit.

Se poate servi cu miez de nucă măcinat și miere.

Poftă bună!

Valori nutriționale (1 porție):

380kcal, 26g proteine, 13g lipide, 38g carbohidrați

Mai multe rețete pentru micul dejun găsești aici.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.