Paste cu pesto din spanac si miez de nuca

Paste cu pesto din spanac si miez de nuca

Această rețetă este ușor de pregătit și poate fi o opțiune bună pentru persoanele care nu consumă produse de origine animală sau care țin post. Printr-un simplu schimb de ingrediente!

Ingrediente (2 porții):
Mod de preparare:

Pastele se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj. Celelalte ingrediente se pun în vasul blenderului și se mixează cateva secunde – în funcție de consistența dorită. Se amestecă pastele cu sosul obținut și sunt gata de servit. Se pot orna cu fulgi de drojdie inactivă sau parmesan ras.

Poftă bună!

Valori nutriționale (1 porție):
  1. Varianta cu parmesan

385kcal, 17g proteine, 14g lipide, 45g carbohidrați

  1. Varianta cu fulgi de drojdie inactivă

375 kcal, 17g proteine, 11g lipide, 50g carbohidrați

Mai multe rețete pentru prânz găsești aici.

Paste cu pesto din spanac si miez de nuca

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.