Salată cu quinoa, fasole neagră, porumb dulce și roșie

Salată cu quinoa, fasole neagră, porumb dulce și roșie

Această salată este rapid de făcut, sățioasă și ideală pentru cină.

Ingrediente (4 porții):
Mod de preparare:

Quinoa se spală bine și se lasă la hidratat (măcar câteva ore, se va scurta timpul de fierbere). În maxim 15 minute quinoa va fi fiartă și se lasă la răcit. Se taie roșiile bucățele. Se adună toate ingredientele într-un bol și se amestecă. Se asezonează după gust cu sare, piper, oțet sau suc de lămâie și 1 lingură ulei presat la rece. Opțional se poate adăuga și ceapă.

Poftă bună!

Valori nutriționale (1 porție):

310kcal, 12.5g proteine, 7.5g lipide, 45g carbohidrați

Alte rețete de salată găsești aici.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.